Word
onze partner

Onze klanten vertrouwen op de expertise van onze partners om door het landschap van de digitale transformatie te navigeren.

Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar partners die onze klanten ondersteunen bij hun uitdagingen op het gebied van digitaliseringsprocessen, veranderingsmanagement, e-learning, interne communicatie, kennisdeling en samenwerking.

Waarom samenwerken?

Wij geloven dat samenwerking leidt tot geweldige resultaten. Daarom hebben we een programma opgesteld waarbij onze klanten optimaal profiteren van de expertise van onze partners, terwijl wij ons richten op de ontwikkelingen over hoogwaardige software producten.

Met deze combinatie bieden wij onze klanten het beste van beide werelden en realiseren we samen onze Europese ambities.

Mujibor de Graaf, CEO

Resellers

Als reseller ben je verantwoordelijk voor het doorverkopen van onze software en de begeleiding bij de intregratie van onze tooling in hun digitale werkplek.

Referral Partner

Creëer een terugkerende inkomstenstroom door het promoten en verkopen van Fellow Digitals producten. Het enige wat je hoeft te doen is je klant naar ons door te verwijzen en wij verzorgen de rest.

Consulting Partner

Gedurende onze partnership zijn de Fellow Digitals producten onderdeel van jullie software portfolio. Wij zijn op zoek naar bedrijven die adviesdiensten aanbieden in combinatie met Fellow Digitals.

Wat mag je van ons verwachten?

Onze samenwerking bestaat uit de bemiddeling van klanten of projecten naar partners en/of de wederverkoop van onze producten. Als Fellow Digitals partner verzorg je de uitgebreide advisering, terwijl onze focus blijft liggen op de ontwikkeling van de software. Wij begeleiden en ondersteunen jullie in de eerste fasen van ons partnerschap, zodat jullie klanten de beste ervaring geboden wordt. Een voordeel voor alle betrokken partijen.

Haal alles uit ons partnerprogramma

Neem contact met ons op