Onze partners

Harmonizer

Product

Viadesk Intranet, Coursepath LMS

Focus

Integration

Hoofdkantoor

Amsterdam

Medewerkers

1-10

Over Harmonizer

Harmonizer is een online synchronisatie-dienst die het mogelijk maakt om informatie tussen verschillende systemen uit te wisselen. Als digitale ‘lijm’ kan Harmonizer ingezet worden om Viadesk intranet en Coursepath LMS te verbinden met andere systemen binnen de organisatie. Hierdoor kunnen handmatige processen geautomatiseerd worden en hebben gebruikers altijd toegang tot de juiste informatie op de juiste plek.

Zo kan Harmonizer er bijvoorbeeld voor zorgen dat er voor medewerkers automatisch accounts worden aangemaakt in Viadesk en Coursepath, kan het intranet real time voorzien worden van de juiste content en wordt het LMS geïntegreerd met de HR administratie.

In tegenstelling tot de talloze tools die beschikbaar zijn, is Harmonizer een volledige beheerde online dienst. Hierdoor ben je tegen een vast maandelijks tarief verzekerd van betrouwbare en veilige koppelingen en kun je rekenen op hoogwaardig onderhoud, monitoring en support.

Harmonizer ondersteund honderden systemen en door de slimme connectoren kan iedere koppeling volledig naar wens worden ingericht. Hiermee helpen wij jou om Viadesk of Coursepath binnen de organisatie te integreren en haal je het beste uit het intranet of LMS. Informatie uitwisselen is makkelijker dan ooit met behulp van Harmonizer, de online dienst die complexe systemen koppelt en met elkaar laat communiceren.

Naar Harmonizer