Onze partners

GoodHabitz

Product

Coursepath LMS

Focus

Content

Hoofdkantoor

Eindhoven, Nederland

Medewerkers

51-200

Over GoodHabitz

Het leven is één groot leerproces. GoodHabitz doet er dan ook alles aan om die ontwikkeling zo leuk en laagdrempelig mogelijk te maken. Voor iedereen. Want wie plezierig leert zit lekkerder in zijn vel. Je voelt je fijner, completer, beter en succesvoller. Dat is goed voor jezelf en voor het bedrijf waar je werkt. Kortom, leren is leven en leven is leren. Wij dragen hier graag een pixeltje aan bij. Door het aanbieden van de meest aantrekkelijke, werkgerelateerde online trainingen in de markt.

Deze online trainingen worden inhouse ontwikkeld waarin humor, enthousiasme en een soepele gebruikservaring het onderscheid maken. We halen zoveel mogelijk drempels weg, leggen de regie bij de gebruikers en helpen organisaties online leren écht succesvol te maken. En dat alles voor één vaste prijs, die oneindig veel gebruik stimuleert! Het trainingsaanbod wordt maandelijks uitgebreid en is verdeeld over verschillende categorieën die relevant zijn voor elke zichzelf serieus nemende professional. Van management tot persoonlijke effectiviteit en van communicatie tot positieve psychologie.

GoodHabitz is marktleider in Nederland sinds 2011 en verovert ondertussen de rest van Europa. Dit succes bewijzen onze meer dan 700 trouwe klanten die jaar op jaar verlengen en actief zijn in de meest uiteenlopende branches.

Naar GoodHabitz