Wij zijn Fellow Digitals

De partner die jou ondersteunt om iedere medewerker te betrekken. Wij helpen organisaties door het beste bij iedereen naar boven te halen en digitale inclusiviteit mogelijk te maken.

Betrekt iedere medewerker sinds 1997

Sinds 1997 ontwikkelt Fellow Digitals oplossingen voor de digitale werkplek ter ondersteuning van bedrijven en zijn medewerkers. Van een social intranet tot leermanagementsystemen. Fellow Digitals ondersteunt meer dan 300.000 medewerkers in grote organisaties, gemeenten en uitgevers.

Breng organisaties verder

social intranet social intranet

Fellow Digitals ondersteunt organisaties in hun zoektocht naar een digitale werkplek die medewerkers en processen samenbrengt. Als Europese aanbieder, met kantoren in Amsterdam en Keulen, overtuigt Fellow Digitals met zijn veelzijdige producten, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en ondersteuning. Doordat de producten software-as-a-service oplossingen betreft, zijn deze direct klaar voor gebruik en worden constant doorontwikkelt, waardoor zij toekomstbestendig zijn en inzetbaar op lange termijn.

Onze waarden

Wij zijn behulpzaam.

Wij helpen jou verder. Wij zijn vriendelijk, proactief en service georiënteerd. Wij denken met jullie samen en geven support waar nodig.

Wij zijn innovatief.

Wij streven altijd naar verbetering van onze producten. In de wereld van digitale tooling is stilstand achteruitgang.

Wij zijn toegewijd.

Wij zijn gepassioneerd in wat wij doen. Vanuit onze intrinsieke motivatie proberen wij een impact te maken op de wereld.

Ontdek onze digital solutions

social intranet

Hoe kunnen wij jouw helpen?

Neem contact met ons op