Open up Digitals interview serie

Robin Gras · Open up Digitals · 1 maand geleden

“We zien 2 jaar aan digitale transformatie gebeuren binnen 2 maanden” zegt ‘Change’-expert Greg Verdino. De Amerikaan is een van de gasten in Open up Digitals, een serie video-interviews met thought leaders uit de wereld van de digitale transformatie en de digitale werkplek. Keynote-spreker en trendwatcher Lieke Lamb spreekt met een indrukwekkende line-up van experts uit Europa, de VS en Australië. Hoe ervaren zij de wereld van nu, welke veranderingen zien zij en hoe gaat de toekomst van ons werk eruit zien?

Aandacht voor digitale transformatie

Alleen de acceptatie dat processen steeds meer verschuiven naar digitaal is niet voldoende. Fellow Digitals en Frankwatching willen met de serie Open up Digitals hun visie uitdragen over dit belangrijke thema. Wat kunnen wij – medewerkers, verkopers of managers – doen om de digitale transformatie op een zinvolle manier tegemoet te treden, om deze vorm te geven en het beste in onszelf en ons werk naar boven te halen?

Kijk en luister naar de praktische en inspirerende gesprekken met onder andere Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny en expert van ‘Het Nieuwe Werken’, Daniel Pink, motivatie-expert en één van de meest invloedrijke managementdenkers ter wereld en Steven van Belleghem, dé thought leader op het gebied van klantcontact. De 15 minuten durende afleveringen worden gepresenteerd door de journaliste Lieke Lamb, bekend van het populaire programma “Nederland werkt door”.

De interviewreeks “Open up Digitals” informeert en inspireert door expertise te delen. Op deze manier wordt digitale transformatie tastbaar en haalbaar, zowel voor bedrijven als voor werknemers.

In de onderstaande lijst vind je een overzicht van alle afleveringen:

Omschrijving

Greg Verdino

“We zien 2 jaar van digitale transformatie in 2 maanden.” De expert op het gebied van verandering op de werkplek heeft het over het “Nooit normaal”, waar verandering aan de orde van de dag is.
Bekijk de aflevering

Omschrijving

Marianne Sturmann

De expert en pionier van de toekomst van het werk praat over werk op afstand en de rol van managers. Bekijk de aflevering

Omschrijving

Dion Hinchcliffe

laat medewerkers in open omgevingen delen waar ze mee bezig zijn zodat andere kunnen aanhaken. En blijf je afvragen of, al het werk wat we doen, zinvol is.’ Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Steven van Belleghem

Steven is een keynote spreker, gespecialiseerd in de ‘toekomst van klantgerichtheid’ en schrijver van 4 bestseller managementboeken.Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Daniel Pink

De 6e meest invloedrijke managementdenker ter wereld heeft het over de instrumenten voor succesvol leiderschap. Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Kamales Lardi

De expert voor digitalisering richt zich op de mogelijkheden van digitale transformatie in organisaties. Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Arie van Bennekum

Mede-autheur van het revolutionaire Agile Manifesto, waarin een nieuwe manier van werken wordt verkondigd. Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Dr. Cara Antoine

Over het versterken van diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer.
Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Jan Tjerk Boonstra

Start het organiseren van ‘work happiness’. Digitale transformatie in het perspectief van HR.
Bekijk de aflevering.

Omschrijving

James Robertson

Hoe kunnen bedrijven er voor zorgen dat werknemers actief betrokken worden?
Bekijk de aflevering.