Open up Digitals interview serie

Robin Gras · Open up Digitals · 2 weken ago

“We zien 2 jaar aan digitale transformatie gebeuren binnen 2 maanden” zegt ‘Change’-expert Greg Verdino. De Amerikaan zal de eerste gast zijn van Open up Digitals, een nieuwe serie interviews van Fellow Digitals en Frankwatching. De COVID-19 lockdown heeft een enorme impuls gegeven aan de digitale transformatie van werkprocessen, maar heeft tegelijkertijd laten zien waar nieuwe oplossingen en werkwijzen nodig zijn. In Open up Digitals geven Daniel Pink, Cyril Coste en vele andere gerenommeerde experts op het gebied van ‘Het Nieuw Werken’ en digitalisering hun inzichten in wat ons te wachten staat tijdens deze digitale transformatie.

Aandacht voor digitale transformatie

Alleen de acceptatie dat processen steeds meer verschuiven naar digitaal is niet voldoende. Dit is de visie van Fellow Digitals en Frankwatching willen met de serie Open up Digitals dan ook hun visie uitdragen over dit grote onderwerp. Maar wat kunnen wij – medewerkers, verkopers of managers – doen om de digitale transformatie op een zinvolle manier tegemoet te treden, om deze vorm te geven en het beste in onszelf en ons werk naar boven te halen?

Antwoorden op deze vragen worden gegeven door verschillende experts en keynote sprekers: van Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny en expert van ‘Het Nieuwe Werken’, tot Daniel Pink, motivatie-expert en één van de meest invloedrijke managementdenkers ter wereld. De twintig minuten durende afleveringen worden gepresenteerd door de journaliste Lieke Lamb, bekend van het populaire programma “Nederland werkt door”.

De interviewreeks “Open up Digitals” informeert en inspireert door expertise te delen. Op deze manier wordt digitale transformatie tastbaar en haalbaar, zowel voor bedrijven als voor werknemers.

In de onderstaande lijst vind je een overzicht van alle afleveringen:

Omschrijving

Greg Verdino

“We zien 2 jaar van digitale transformatie in 2 maanden.” De expert op het gebied van verandering op de werkplek heeft het over het “Nooit normaal”, waar verandering aan de orde van de dag is.
Bekijk de aflevering

Omschrijving

Marianne Sturmann

De expert en pionier van de toekomst van het werk praat over werk op afstand en de rol van managers. Bekijk de aflevering

Omschrijving

Dion Hinchcliffe

laat medewerkers in open omgevingen delen waar ze mee bezig zijn zodat andere kunnen aanhaken. En blijf je afvragen of, al het werk wat we doen, zinvol is.’ Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Steven van Belleghem

Steven is een keynote spreker, gespecialiseerd in de ‘toekomst van klantgerichtheid’ en schrijver van 4 bestseller managementboeken.Bekijk de aflevering.

Omschrijving

Daniel Pink

De 6e meest invloedrijke managementdenker ter wereld heeft het over de instrumenten voor succesvol leiderschap. Bekijk de aflevering.