Combineer krachten met Metatude

Development of afstand
beschikbaar voor professionele projecten

Benieuwd wie er achter de schermen werken bij Fellow Digitals? Metatude is de dienstverlener die helpt om de digital workplace oplossingen Viadesk en Coursepath te ontwikkelen. Ben je opzoek naar professionele development oplossing voor jullie eigen projecten? Besteed het dan uit aan de ervaren development service provider.

Metatude
Gespecialiseerd en ervaren

Metatude streeft naar innovatie op het hoogste niveau en het vinden van efficiënte oplossingen. Metatude’s diensten voegen waarde toe aan softwareprojecten van klanten en stelt hen in staat concurrerend te zijn.

Metatude’s ambitie: Het mogelijk maken van innovatieve digitale oplossingen en sterke relaties door aan de slag te gaan met een gepassioneerde mindset en sterke toewijding. Elke dag is het Metatude’s doel mensen te inspireren om het buitengewone op te zoeken, buiten de gebaande paden te denken en zo succesvol samen te werken.

Metatude

Vaardigheden & diensten

Onze developers zijn gespecialiseerd in verschillende programmeer- en scripttalen in verschillende frameworks. Ons team heeft de volgende vaardigheden:

  • Java
  • JavaScript
  • Angular
  • .NET
  • Database (PostgreSQL, MySQL, SQL Server)
  • Automated Testing
  • AWS
  • Pentaho
  • ETL
  • Standalone Report Development

Ook hebben de ontwikkelaars van Metatude ervaring met de implementatie van end-to-end oplossingen en app development. Onder toeziend oog van een PRINCE2-gecertificeerde manager is het team in staat om projectmanagement- en IT-servicemanagementprocessen in zijn geheel uit te voeren.

Over Metatude

Metatude Asia Ltd. is in 2002 opgericht in Bangladesh. Als dynamische softwareontwikkelaar is het bedrijf in 2019 overgenomen door Fellow Digitals. Met veel toewijding is Metatude er de afgelopen decennia in geslaagd om een enthousiast klantenbestand op te bouwen. Met voornamelijk klanten in Europa en de VS is het bedrijf 100% export georiënteerd en heeft het veel ervaring in het samenwerken met westerse culturen.

Het verhaal

Metatude kent zijn oorsprong in Bangladesh en heeft nauw samengewerkt met verschillende Nederlandse bedrijven. Hierdoor heeft het team een goede werkwijze gecreëerd om te werken met culturele verschillen. Ook heeft dit geleid tot het ontwikkelen van tools, software en processen die voortkomen uit een dynamische en innovatieve achtergrond. Door de overname van Fellow Digitals is er een sterk internationaal partnerschap ontstaan. Het groeiende team aan experts staat je graag bij in het ontwikkelen van veilige en veelzijdige omgevingen.

Het team

Een belangrijke factor van het offshore ontwikkelingsteam is de agile werkwijze. Het samenwerken met verschillende internationale partners vereist de vaardigheid om productief te zijn in cross-functionele en zelfgeorganiseerd teams. Het team van experts verbetert zichzelf continu en past zich aan aan de behoeften van de klant. Als belangrijk onderdeel van Fellow Digitals streeft Metatude naar de ontwikkeling van innovatieve oplossingen.

ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van informatie is een belangrijk onderwerp bij Metatude. De ontwikkelaars hechten dan ook veel waarde aan de omgang met klantgegevens, de communicatie met klanten en het opzetten van veilige processen. Om aan te tonen veilig met data en persoonsgegevens om te gaan is Metatude ISO 27001-gecertificeerd.

Prijswinnende diensten

Metatude Asia Ltd. is de trotse winnaar van meerdere awards. Deze awards zijn een erkenning voor de bijdrage van de organisatie aan de verhoging van de productiviteit en kwaliteit in de ICT-industrie van Bangladesh.

National Productivity and Quality Excellence Award 2017

e-learning

Award for Industrial Development 2018

intern trainen

Fellow Digitals software development

Metatude is ook betrokken bij de ontwikkeling van de producten van Fellow Digitals. Lees hier meer over deze producten:

Alles wat je tijdens een werkdag nodig hebt verzameld op één plek! Dat klinkt heel handig, en dat is precies wat het Viadesk social intranet is. Het moderne sociale intranet verbindt mensen, informatie en processen. Digitaal samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Meer over Viadesk Social Intranet

Maak het delen van kennis nog eenvoudiger. Met Coursepath maak je op een gebruiksvriendelijke en makkelijke manier cursussen aan. De intuïtieve e-learningsoftware zorgt ervoor dat je snel medewerkers kunt trainen en onboarden. Coursepath tilt mensen en bedrijven naar een hoger niveau.

Meer over Coursepath LMS