Metatude

Outsource jouw software development

Vergroot de ontwikkelingscapaciteit van jouw bedrijf met Metatude. Het offshore development team van Fellow Digitals helpt om innovatieve en efficiënte IT-oplossingen te vinden én te realiseren.

Metatude

Skills & services

Onze developers zijn gespecialiseerd in verschillende programmeer- en scripttalen in verschillende frameworks. Ons team heeft de volgende vaardigheden:

  • Java
  • JavaScript
  • Angular
  • .NET
  • Database (PostgreSQL, MySQL, SQL Server)
  • Automated Testing
  • AWS
  • Pentaho
  • ETL
  • Standalone Report Development

Ook hebben de ontwikkelaars van Metatude ervaring met de implementatie van end-to-end oplossingen en app development. Onder toeziend oog van een PRINCE2-gecertificeerde manager is het team in staat om projectmanagement- en IT-servicemanagementprocessen in zijn geheel uit te voeren.

Over Metatude

Metatude Asia Ltd. is in 2002 opgericht in Bangladesh. Als dynamische softwareontwikkelaar is het bedrijf in 2019 overgenomen door Fellow Digitals. Met veel toewijding is Metatude er de afgelopen decennia in geslaagd om een enthousiast klantenbestand op te bouwen. Met voornamelijk klanten in Europa en de VS is het bedrijf 100% export georiënteerd en heeft het veel ervaring in het samenwerken met westerse culturen.

Het verhaal

Metatude kent zijn oorsprong in Bangladesh en heeft nauw samengewerkt met verschillende Nederlandse bedrijven. Hierdoor heeft het team een goede werkwijze gecreëerd om te werken met culturele verschillen. Ook heeft dit geleid tot het ontwikkelen van tools, software en processen die voorkomen uit een dynamische en innovatieve achtergrond. Door de overname van Fellow Digitals is er een sterk internationaal partnerschap ontstaan. Het groeiende team aan experts staat je graag bij in het ontwikkelen van veilige en veelzijdige omgevingen.

Team

Een belangrijke factor van het offshore ontwikkelingsteam is de agile werkwijze. Het samenwerken met verschillende internationale partners vereist de vaardigheid om productief te zijn in cross-functionele en zelfgeorganiseerd teams. Het team van experts verbetert zichzelf continu en past zich aan aan de behoeften van de klant. Als belangrijk onderdeel van Fellow Digitals streeft Metatude naar de ontwikkeling van innovatieve oplossingen.

National Productivity and Quality Excellence Award 2017

Metatude Asia Ltd. is the proud winner of the Metatude Asia Ltd. is de trotse winnaar van de National Productivity and Quality Excellence Award 2017 van de National Productivity Organization (NPO). Deze prijs is een erkenning voor de bijdrage van de organisatie aan de verhoging van de productiviteit en kwaliteit in de ICT-industrie van Bangladesh.

HR Innovation Award

Fellow Digitals software development

Metatude is ook betrokken bij de ontwikkeling van de producten van Fellow Digitals. Lees hier meer over deze producten:

Viadesk Social Intranet

Alles wat je tijdens een werkdag nodig hebt verzameld op één plek! Dat klinkt heel handig, en dat is precies wat het Viadesk social intranet is. Het moderne sociale intranet verbindt mensen, informatie en processen. Digitaal samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Meer over Viadesk Social Intranet

Coursepath LMS

Maak het delen van kennis nog eenvoudiger. Met Coursepath maak je op een gebruiksvriendelijke en makkelijke manier cursussen aan. De intuïtieve e-learningsoftware zorgt ervoor dat je snel medewerkers kunt trainen en onboarden.

Meer over Coursepath LMS