Leren zoals jij dat wilt: doe de GoodScan!

Annika Willers · Digital Workplace Trends · Laatst geupdate op 16 december, 2021

Goodscan

Hoe zorg je dat nieuw talent voor jou kiest? En welke middelen zet je in om talentvol personeel voor je bedrijf te behouden? Dat gaat verder dan een bloemetje, kerstbonus of zelfs een auto van de zaak. Wil je écht het verschil maken, biedt dan je personeel de mogelijkheid om te groeien en te leren. Voor nu en in de toekomst, voor henzelf én voor jullie als organisatie. Er is nu een online leercombinatie waarmee je de concurrentie het nakijken geeft!

Je hebt er mogelijk al eens van gehoord: GoodHabitz. Het is de bekendste én populairste online leeromgeving van Nederland, en verovert inmiddels ook de rest van Europa. Gestoeld op het populaire Netflix model biedt GoodHabitz meer dan 150 verschillende kant-en-klaar trainingen aan, alles overzichtelijk in één pakket. Als deelnemer krijg je toegang tot alle trainingen, precies waar, wanneer en zoals jij het wilt. De keuze is altijd aan de gebruiker.

Een gevarieerd aanbod

Er is ongelofelijk veel tijd en aandacht besteed aan de productie van de trainingen. Dit is één van de redenen waarom GoodHabitz zo populair is. Dat zie je terug in de kwaliteit én diversiteit van het aanbod en in de gevarieerde leervormen. Voor de mensen die van lezen houden zijn er online magazines, de filmfanaten kijken liever naar een mini-docu of animatievideo en voor de quizliefhebbers zijn er testjes en toetsen. Kortom, een enorme verscheidenheid en voor ieder wat wils. De benadering van GoodHabitz is simpel: Ieder mens is anders, heeft verschillende behoeften, zit op een ander niveau. Hoe mooi dat je een leeromgeving kunt creëren waarin dit alles op z’n plaats valt!

Online leercombinatie

Veel bedrijven willen hun opleidingsaanbod vanuit één omgeving organiseren. Dus zowel trainingen die in eigen beheer zijn ontwikkeld als in-company trainingen. Daarvoor maken ze veelal gebruik van een eigen platform, een leermanagement omgeving (LMS). zoals Coursepath. Met Coursepath (van Fellow Digitals) is het bijvoorbeeld heel simpel om bestaand trainingsmateriaal om te bouwen naar online cursussen van topkwaliteit. Combineer en integreer dát met het GoodHabitz pakket en je creëert één centrale toegang tot al je leermiddelen. Voor meer doelmatigheid, productiviteit, positiviteit en werkplezier.

Keuzestress? Doe de GoodScan!

GoodHabitz’ nieuwste toevoeging aan de trainingsbibliotheek is de GoodScan, een zelftest die helpt de juiste trainingen te kiezen. Want waar begin je? Met ruim 150 trainingen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. De GoodScan is eenvoudig te benaderen via je eigen Coursepath LMS. Neem hier een kijkje voor het complete aanbod.

GoodHabitz in Coursepath

GoodHabitz trainingen zijn inspirerend, actueel en praktisch. Ben je benieuwd? Vraag dan een Coursepath demo aan en zie hoe gemakkelijk GoodHabitz in Coursepath geïntegreerd kan worden.

Vraag demo aan