In 4 stappen naar succesvolle eLearning

Corinna König-Wildförster · eLearning introduceren · Laatst geupdate op 14 april, 2022

Onze visie is om bedrijfsopleidingen gemakkelijk te maken. Wij begeleiden jullie stap voor stap om van jullie eLearning project een succes te maken. Dat begint met het bepalen van de doelstellingen, de selectie van de juiste software, de laagdrempelige creatie van de inhoud, tot de invoering en het duurzame gebruik van jullie eLearning aanbod.

Wij zijn Fellow Digitals. Sinds 1997 ontwikkelen wij kant-en-klare digitale oplossingen om bedrijven en hun medewerkers te laten groeien. Coursepath LMS is ons bewezen learning management system, waarmee trainingen eenvoudig tot eLearning worden omgezet. In dit document delen wij onze ervaringen en ondersteunen jullie stapsgewijs bij het succesvol opzetten van een succesvolle eLearning. Wij hebben alle stappen op een rijtje gezet en de belangrijkste punten samengevat, inclusief een aantal praktische tips. Wij wensen jullie veel succes!

Bekijk hier de afzonderlijke vier stappen:

Mensen bespreken eLearning-strategie

1. eLearning succesvol introduceren

We leggen de belangrijkste stappen en strategieën uit om tot een succesvol leerbedrijf te transformeren, zodat jullie werknemers eLearning zullen omarmen en inzetten om te leren en te groeien.
Lees meer
.

Mensen slaan elkaar kruiselings op de vuist aan een tafel

2. Vind de juiste eLearning aanbieder

Wij adviseren jullie – ondanks de grote verscheidenheid aan tools – de juiste eLearning-partner te vinden, welke software het beste bij jullie project past en wat de kenmerken zijn van een goede aanbieder.
Lees meer
.

Hand pointing to laptop

3. Bouw je eigen eLearning academy

Ga aan de slag en haal het maximale uit je platform. Upload je logo, stel je eigen kleuren in en maak van je academy een herkenbare omgeving boordevol interessante en waardevolle cursussen. Voor een leerervaring die niemand zal vergeten!
Lees meer
.

Content female looking into camera in front of table with people and computers

4. Effectief gebruik van eLearning

Wij laten zien hoe je “live gaat” met het platform en hoe medewerkers verbonden worden met de content. Ten slotte leggen we uit hoe je op basis van rapporten en data het succes van jullie eLearning project kunt meten, om op duurzame wijze winstgevend te blijven.
Lees meer
.