Wij zeggen “Hallo!” tegen onze Fellow Digitals

Annika Willers · Nieuws · Laatst geupdate op 21 februari, 2021

Het is 1 juli 2020, een nieuwe stap in de geschiedenis van ons bedrijf. Vanaf vandaag gaat Viadesk door onder de naam Fellow Digitals. Graag nemen we je even mee in onze gedachtegang om Viadesk Social Intranet, Coursepath LMS en Collegia onder één vlag te brengen.

Introducing Fellow Digitals

Van Viadesk en Coursepath naar Fellow Digitals

Het nieuwe decennium had niet turbulenter kunnen beginnen. Hoewel wij al lange tijd bezig waren met de rebranding van Viadesk, beseften we te meer dat dit hét geschikte moment was om de volgende stap te zetten. Hectische tijden vragen immers om duidelijkheid en transparantie.

Sinds onze oprichting in 1997 is er veel gebeurd. We zijn flink gegroeid, hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en hebben onze grenzen letterlijk verlegd met de opening van het kantoor in Keulen. Onze productlijn is uitgebreid, want naast Viadesk Social Intranet bouwen wij sinds enkele jaren Coursepath LMS voor online leren. Nu we ook Collegia (gamified leren) en Metatude (offshore software development) aan ons portfolio hebben toegevoegd, werd het tijd om ons bedrijf in een nieuw jasje te steken.

Waarom wij dit doen

Fellow Digitals betekent voor ons niet alleen een nieuwe naam en huisstijl. Want naast een helder overzicht van onze gevarieerde diensten en producten, is het vooral de gedachte erachter om digitale inclusiviteit te realiseren. Voor iedereen!

Als Fellow Digitals volgen wij dezelfde weg als onze klanten: we werken digitaal, vaak vanuit huis, op diverse locaties en tijdstippen en met verschillende mensen. Daarbij is het enorm belangrijk om verbinding met elkaar te houden, om samen te werken, kennis te delen en de menselijke maat niet uit het oog te verliezen. Bewust van de uitdagingen van het moderne werken, bouwen we samen met onze klanten en partners aan toekomstbestendige oplossingen. Vandaar de naam “Fellow Digitals”.

Onze nieuwe huisstijl kan worden gezien als symbool voor de moderne digitale werkplek. Een omgeving die zich kenmerkt door de combinatie en integratie van essentiële digitale tools, applicaties, mobiele apps en zakelijke toepassingen. Deze digitale werkplek illustreren wij met onze nieuwe naam en bijbehorende logo’s.

Wat zeggen de oprichters?

Mujibor de Graaf, CEO: “Met Viadesk Social Intranet, Coursepath LMS, de ontwikkeling van Collegia Gamified Learning en de overname van Metatude in Bangladesh is onze nieuwe overkoepelende naam Fellow Digitals het begin van de volgende fase. Als organisatie willen we ons verder ontwikkelen om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. We zorgen ervoor dat elke medewerker telt, ongeacht zijn of haar functie, afkomst of werkplek”.

Marc Leidner, CTO: “Naast het belang van het focussen op mensen, het praten over het team en het ‘samen doen’, staat de nieuwe naam voor mij ook voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf. We zijn nu al meer dan 20 jaar actief. Fellow Digitals is geen nieuw begin, maar een logische stap in de richting van vooruitgang en succes. Ik weet dat we altijd kunnen verbeteren, dat is precies wat we nu doen”.

Klik hier voor het volledige interview met de oprichters van Fellow Digitals.

Naar het interview

Wat verandert er voor jou?

Voorlopig heel weinig. Afgezien van de bedrijfsnaam, de huisstijl en het design zullen er geen grote veranderingen zijn; onze producten behouden hun naam, functie en kwaliteit. En als je belt zal je de vertrouwde stemmen aan de telefoon horen. De berichten die je van ons ontvangt zijn wél nieuw: naam@fellowdigitals.com

Met dezelfde toewijding, service en aandacht blijven wij alles uit de kast halen om jullie van dienst te zijn.

Fellow Digitals

Op een mooie toekomst samen als Fellow Digitals!

Jouw Fellow Digitals

Succeeding together

Wil je meer weten over ons bedrijf? Klik hier om naar de nieuwe bedrijfswebsite te gaan.

Naar website