Greg Verdino » Feed" href="https://www.fellowdigitals.nl/?feed=rss2&p=16806" /> Open up Digitals: Greg Verdino over de trends op de digitale werkplek

Open up Digitals: Greg Verdino

Hans Koekkoek · Open up Digitals · Laatst geupdate op 2 december, 2020

In Open Up Digitals komen thought leaders uit de wereld van digitale transformatie en de digitale werkplek aan het woord. In deze serie video interviews spreekt trendwatcher Lieke Lamb met een indrukwekkende line-up van top-experts en keynote sprekers uit Europa, de VS en Australië. Hoe ervaren zij de wereld van nu? Welke veranderingen zien zij? En hoe zien zij de toekomst van ons werk en leven?

Vandaag: We gaan naar een nooit normaal!

In deze aflevering praten we met Greg Verdino Deze New Yorker is al ruim 25 jaar bezig is met ‘verandering’ op de werkvloer. Met zijn inzichten adviseerde hij al ruim honderden bedrijven. Als co-auteur van The Adapt Manifesto leidt Verdino een beweging om leiders op één lijn te brengen rond een kern van principes. Hij helpt organisaties om zich betrouwbaar en herhaaldelijk aan te passen aan de veranderende omgeving waarin zij opereren.

Bekijk hier het interview met Greg Verdino.

Luister hier naar de podcast van deze aflevering

Bekijk al onze interviews

Ben je benieuwd naar welke andere onderwerpen aan bod komen in onze videoserie? Bekijk al onze gasten op onze overzichtspagina.

Bekijk al onze gasten