Digitale transformatie: begin met je intranet

Hans Koekkoek · Digital Workplace Trends · Laatst geupdate op 26 maart, 2021

We zitten met z’n allen in een digitale snelkookpan. Waar ontwikkelingen voortrazen en technologie dagelijks vernieuwd, moeten bedrijven alle zeilen bijzetten om toekomstbestendig te blijven. Ons advies: begin bij je digitale werkplek.

Digitale transformatie intranet

Begin met een frisse start

Om de digitale transformatie bij te benen moet je blijven vernieuwen. Dat gaat overigens niet alleen over technologie, maar zeker ook over mensen en processen. Als je eens goed in eigen keuken kijkt, dan zie je dat die allemaal samenkomen in je digital workplace. Althans, dat zou het moeten zijn. De vraag is: hebben jullie een online platform waarop mensen kunnen samenwerken, communiceren, leren en kennisdelen? En zo ja, functioneert die naar behoren?

In het blog dat ik kortgeleden publiceerde bij Frankwatching (zie link verderop) leg ik uit waarom je bij je intranet moet beginnen om mee te gaan met de digitale transformatie. Is dat platform nog levensvatbaar? Gedateerd? Ouderwets? Of beschik je al over een moderne oplossing? Om te ontdekken hoe je intranet scoort, is er de intranet test van Fellow Digitals. Je krijgt op de 9 belangrijkste thema’s inzicht hoe je het doet en ontvangt een persoonlijk adviesrapport met aanbevelingen van een digitale workplace expert.

Lees het volledige blog op Frankwatching

Digitale transformatie start intern.
Hoe? Zie het tijdens de Viadesk social intranet demo.

Boek een demo