Coursepath uitgebreid met
MS Office-cursussen van ENI

Annika Willers · Nieuws · Laatst geupdate op 5 november, 2020

Biedt vanaf nu Microsoft Office-cursussen aan in Coursepath, het leermangementsysteem van Fellow Digitals. Met de samenwerking tussen ENI Digital Learning en Fellow Digitals kunnen de waarden van Coursepath nog beter worden uitgedragen, namelijk training eenvoudig en toegankelijk maken. ENI Digital Learning is één van de meest toonaangevende Microsoft Office trainingsbedrijven in Europa. Het cursusaanbod van het Franse bedrijf vult de bibliotheek van Coursepath perfect aan.

The founders of Fellow Digitals

Breed aanbod aan e-learning-cursussen

Een grote verscheidenheid aan trainingen (o.a. Office 365, Excel, Word) worden door ENI Digital Learning aangeboden via verschillende e-learning programma’s, waaronder video’s, gefilmde lessen, online boeken en privélessen op afstand. De kern van ENI’s MS Office online trainingsprogramma’s wordt gevormd door MEDIAplus eLearning™. Dankzij de unieke technologie is dit de enige oplossing die het mogelijk maakt om te leren door te oefenen in een echte omgeving met onmiddellijke resultaatanalyse.

Met het hoofdkantoor in Nantes, Frankrijk, leidt ENI duizenden IT- en kantoormedewerkers op. Al bijna 40 jaar verzorgt het bedrijf IT-opleidingen op verschillende niveaus in Europa en daarbuiten. Om het maximale uit het Microsoft Office-pakket te halen, is een e-learning van ENI de beste manier om dit te bereiken. Ook voor Coursepath-gebruikers zijn de trainingen van ENI nu direct toegankelijk in het Coursepath-platform.

Het beste van twee werelden

Altijd en overal (samen) kunnen werken zonder problemen; daar gaat het tegenwoordig om. Verouderde documenten of verouderde techniek behoren nu tot het verleden. Voor iedere medewerker geldt: je wilt zorgeloos in de cloud werken, met de beste tools om jouw werkzaamheden uit te voeren. Hier komen de werelden van ENI en Coursepath samen.

E-learning technologieën innoveren continu. Om deze snelle veranderingen bij te houden, is het belangrijk dat elke medewerker, zonder uitzondering, betrokken blijft en kan leren op de manier zoals hij of zij wil. Met de integratie van ENI hebben Coursepath-gebruikers direct toegang tot hun favoriete MS Office-trainingen. Deze worden online aangeboden, met de mogelijkheid van geïndividualiseerde vaardigheidstrajecten om de beste resultaten te bereiken.

De samenwerking tussen Coursepath en ENI creëert een eenvoudige en waardevolle toegangspoort tot één van ’s werelds meest populaire cloud-platformen.

Ben jij, net als ENI Digital Learning, geïnteresseerd in ons partnerprogramma?

Vind hier meer informatie